Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Pommes de terre en robe des champs au saumon fumé

6 reviews

Pimpez vos pommes de terre au four avec du saumon fumé & une sauce aux herbes !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
1.9k

8 minutes

Prep time

50 minutes

Cook time

346 cal.

Per serving

Utensils

Oven, Aluminum foil

recipe

Potato

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis emballez les pommes de terre de papier aluminium. Disposez-les sur une plaque et enfournez-les 50 minutes.

Shallot

Step 2

Pendant ce temps, épluchez puis émincez finement les échalotes.

Step 3

Une fois les pommes de terre cuites à cœur, sortez-les du four et déballez-les.

Potato sauce
Smoked salmon
Capers
Dill (fresh)

Step 4

Coupez les pommes de terre en deux, dans le sens de la longueur. Garnissez-les en ajoutant : la sauce pommes de terre, le saumon fumé déchiré en morceaux, les échalotes, les câpres et l'aneth.

Spring mix lettuce
Lemon

Step 5

Servez les pommes de terre en robe des champs dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. Ajoutez un peu de jus de citron, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy346 cal.
Fat18 g
Carbohydrates36 g
Protein12 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Pommes de terre en robe des champs au saumon fumé" contains 346 Energy, 18 g of Fat, 36 g of Carbohydrates, 12 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

6 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Pommes de terre en robe des champs au saumon fumé