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Pour les envies soudaines de couscous en plein hiver !
Thermomix, Peeler
Step 1
Épluchez les légumes. Dans le bol, placez l'oignon et les carottes. Mixez 5 sec/vitesse 5. Raclez les parois à l'aide de la spatule. Émincez les poireaux et coupez les navets grossièrement.
Step 2
Ajoutez un filet d'huile d’olive dans le bol avec les légumes. Ajoutez les poireaux, les navets, le ras el hanout et la harissa puis faites rissoler 1 min / 100°C / sens inverse / vitesse Mijotage.
Step 3
Ajoutez 200 g d’eau / personne dans le bol avec le bouillon de légumes et salez. Laissez mijoter 25min / 100°C / sens inverse / vitesse Mijotage.
Step 4
Après 25 min de cuisson, placez la semoule dans un récipient. Couvrez du bouillon. Et laissez gonfler 5 min dans un récipient couvert.
Step 5
Ajoutez les pois chiches rincés dans le bol, couvrez et laissez mijoter 3 min / 100°C / sens inverse / vitesse Mijotage. Servez les légumes sur la semoule. Salez, poivrez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 483 cal. |
Fat | 8 g |
Carbohydrates | 79 g |
Protein | 17 g |
Fiber | 11 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Couscous aux légumes d'hiver" contains 483 Energy, 8 g of Fat, 79 g of Carbohydrates, 17 g of Protein, 11 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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