Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un chili sans viande mais tout aussi savoureux ? Il faut y goûter pour y croire !
Digicook, Stovetop, Pot (small), Colander
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson et réservez au chaud.
Step 2
Épluchez puis coupez les carottes en dés.
Step 3
Épluchez puis émincez les oignons.
Step 4
Dans le bol du Digicook, ajoutez : les oignons, les carottes, les tomates concassées, le maïs et les haricots égouttés. Salez, poivrez et ajoutez le paprika.* Fermez le couvercle avec le bouchon mesureur et lancez le programme 'reverse' : 90°C / vitesse 1 / 15 minutes. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 5
Servez le chili sin carne dans un bol ou une assiette creuse avec le riz. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter du cumin, du piment de Cayenne & de l'ail.
Un client astucieux
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 387 cal. |
Fat | 3 g |
Carbohydrates | 74 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 13 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Chili sin carne" contains 387 Energy, 3 g of Fat, 74 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 13 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...