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Stovetop, Thermomix, Pot (small), Colander
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-le.
Step 2
Dans le bol du Thermomix, ajoutez les oignons. Mixez 5 secondes / vitesse 5, puis raclez les parois à l'aide d'une maryse.
Step 3
Ajoutez un filet d'huile d'olive. Laissez cuire 2 minutes / 120°C / sens inverse / vitesse 1.
Step 4
Ajoutez ensuite le cumin, le curry, du piment selon vos goûts (optionnel), le lait de coco, le concassé de tomates et 30 ml d'eau par personne. Salez, poivrez et mélangez bien. Laissez cuire 5 minutes / 100°C / sens inverse / vitesse Mijotage.
Step 5
Au bout de 5 minutes, ajoutez les haricots rouges égouttés. Mélangez bien, puis poursuivez la cuisson 5 minutes / 100°C / sens inverse / vitesse Mijotage.
Step 6
Servez le riz dans une assiette avec le curry de haricots rouges. Ajoutez quelques feuilles de coriandre, si vous en avez et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 532 cal. |
Fat | 16 g |
Carbohydrates | 76 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Curry de haricots rouges" contains 532 Energy, 16 g of Fat, 76 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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