Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Velouté de légumes & feuilletés épinards feta
Be the first to reviewToujours avoir une brique de soupe à la maison !

Ingredients
Utensil
Oven
recipe

Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Décongelez les épinards selon les instructions du paquet puis égouttez-les bien.



Step 2
Préparez la farce. Dans un bol, mélangez : les épinards, l'ail râpé, la feta émiettée et l'œuf (1 œuf pour 4 feuilletés). Salez légèrement et poivrez.

Step 3
Étalez la pâte feuilletée, puis découpez-la en 4.
Step 4
Au centre de chaque morceau de pâte, ajoutez la farce. Repliez chaque bord de la pâte de façon à obtenir un triangle. Appuyez bien sur les bords pour souder la pâte.
Step 5
Disposez les feuilletés sur une plaque allant au four. Badigeonnez les feuilletés avec le jaune d'œuf restant puis enfournez 20 minutes à 200°C.

Step 6
Pendant ce temps, faites chauffer la soupe selon les instructions du paquet, dans une casserole sur feu doux ou au micro-ondes.
Step 7
Une fois les feuilletés bien dorés, sortez-les du four. Servez-les dans une assiette accompagnés de la soupe. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 479 cal. |
| Fat | 28 g |
| Carbohydrates | 38 g |
| Protein | 16 g |
| Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Velouté de légumes & feuilletés épinards feta" contains 479 Energy, 28 g of Fat, 38 g of Carbohydrates, 16 g of Protein, 5 g of Fiber.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...

