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Un gazpacho bien frais avec des bricks croustillantes, c'est la meilleure des association !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Coupez la bûche de chèvre en rondelles.
Step 2
Coupez les feuilles de bricks en deux. Utilisez une feuille pour deux samoussas.
Step 3
Prenez une demi-feuille de brick et huilez-la légèrement. Divisez les rondelles de chèvre pour que vous en ayez suffisamment pour faire vos bricks : 3 par personne. Ajoutez un morceau de chèvre sur un bord de la demi-feuille de brick. Ajoutez un filet de miel puis parsemez d'herbes de Provence.
Step 4
Rabattez la feuille par le bas puis formez un triangle. Renouvelez le geste consistant à reporter successivement le triangle de bas en haut et de haut en bas. Recommencez autant de fois que de bricks nécessaires.
Step 5
Disposez les bricks sur une plaque recouverte de papier cuisson. Enfournez 15 minutes à 200°C, jusqu'à ce qu'elles soient bien dorées.
Step 6
Dans un bol ou une assiette creuse, servez le gazpacho bien frais accompagné des bricks au chèvre. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 431 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 32 g |
Protein | 17 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Gazpacho & bricks chèvre miel" contains 431 Energy, 26 g of Fat, 32 g of Carbohydrates, 17 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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