Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Soupe de poulet vermicelles & grilled cheese au comté

Be the first to review

Une soupe chaude & un grilled cheese doré, le combo parfait pour un dîner réconfortant !

Anaïs
Anaïs
$$$
Very easy
C Nutri-scoreB Green-score
Share iOS
Heart507
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

10 minutesCook time

Rest

1 minuteResting time

Calories

597 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Frying pan, Pot (small)

recipe

White mushrooms (whole)

Step 1

Lavez puis coupez les champignons en lamelles.

Comté cheese

Step 2

Si besoin, enlevez la croûte du comté, puis coupez-le en tranches.

Step 3

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les champignons. Salez, poivrez et faites-les revenir 5 à 6 minutes.

Whole wheat bread (sliced)
Cream cheese

Step 4

Tartinez les deux tranches de pain de fromage frais.

Step 5

Sur l'une des deux tranches, ajoutez les champignons poêlés suivis des lamelles de comté. Refermez le grilled cheese avec la seconde tranche de pain de mie.

Step 6

Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Faites revenir le grilled cheese 2 minutes sur chaque face, pour qu'il soit bien doré. Coupez le feu, couvrez la poêle et laissez reposer hors du feu 1 minute.

Chicken and noodle soup

Step 7

Pendant ce temps, réchauffez la soupe selon les instructions du paquet, dans une casserole sur feu doux ou au micro-ondes.

Step 8

Coupez le grilled cheese en deux ou en quatre, si vous le souhaitez. Servez la soupe de poulet vermicelles dans un bol, accompagné du grilled cheese au comté. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy597 cal.
Fat31 g
Carbohydrates50 g
Protein25 g
Fiber7 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Soupe de poulet vermicelles & grilled cheese au comté" contains 597 Energy, 31 g of Fat, 50 g of Carbohydrates, 25 g of Protein, 7 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

C Nutri-scoreB Green-score
Chevron Down

C Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Soupe de poulet vermicelles & grilled cheese au comté
Play