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La plus douce façon de goûter le chou-fleur et d'en redemander.
Make sure you have...
Cookeo
Step 1
Épluchez puis émincez les oignons
Step 2
Dans le bol du Cookeo, ajoutez : une noisette de beurre, les oignons et l'ail râpé. Lancez la cuisson en mode 'dorer' pendant 2 minutes.
Step 3
Pendant ce temps, lavez puis coupez le chou-fleur en sommités. Coupez les sommités en 2 ou en 4 selon leur taille. Coupez le tronc en petits cubes.
Step 4
Ajoutez le chou-fleur et poursuivez la cuisson en mode 'dorer' pendant 3 minutes.
Step 5
Ajoutez le bouillon de légumes et 200ml d'eau par personne. Lancez la cuisson 'sous-pression' pendant 10 minutes.
Step 6
Ajoutez le parmesan râpé dans le bol du Cookeo et mixez le tout pour obtenir un velouté onctueux. Ajoutez un peu d’eau, si nécessaire.
Step 7
Servez le velouté de chou-fleur dans un bol ou une assiette creuse. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez un peu de crème, pour les plus gourmands. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 193 cal. |
Fat | 10 g |
Carbohydrates | 17 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Velouté de chou-fleur" contains 193 Energy, 10 g of Fat, 17 g of Carbohydrates, 9 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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