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Cette soupe aux épices est notre allié anti coup de froid tout au long de l'hiver !
Make sure you have...
Thermomix
Step 1
Épluchez puis coupez les oignons en fine lamelles.
Step 2
Lavez puis coupez le chou-fleur en sommités. Coupez les sommités en 2 ou en 4 selon leur taille. Coupez le tronc en petits cubes.
Step 3
Dans le bol du Thermomix, ajoutez un filet d'huile d'olive, les oignons et le curry. Faites revenir le tout 3 minutes / 120°C / vitesse 1.
Step 4
Ajoutez ensuite le choux-fleur, 250 ml d'eau par personne et le bouillon cube, si vous en avez. Poivrez et faites mijoter 15 minutes / 100°C / vitesse 1.
Step 5
Au bout de 15 minutes, vérifiez la cuisson du chou-fleur. Ajoutez le lait de coco et mixez 30 secondes /vitesse 10 (avec le gobelet sur le couvercle), pour obtenir un velouté onctueux. Ajoutez un peu d’eau, si nécessaire.
Step 6
Servez le velouté coco chou-fleur dans un bol ou une assiette creuse. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 228 cal. |
Fat | 17 g |
Carbohydrates | 9 g |
Protein | 6 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Velouté coco chou-fleur" contains 228 Energy, 17 g of Fat, 9 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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