Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Vous ferez la bonheur de vos invités avec cette recette délicieusement facile !
Tart pan, Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les tomates en tranches.
Step 2
Coupez le fromage en quartiers.
Step 3
Placez votre pâte à tarte sur une plaque de cuisson et étalez la tapenade* sur toute la surface, en laissant 1 à 2 cm sur les bords. *Consultez nos tips pour cette étape.
Step 4
Ajoutez les rondelles de tomate sur le dessus. Disposez ensuite les tranches de fromage. Poivrez et assaisonnez d'herbes de Provence. Enfournez la tarte 20 minutes à 200°C
Step 5
Une fois bien dorée, sortez la tarte du four. Ajoutez quelques feuilles de basilic frais sur le dessus si vous en avez. C'est prêt !
Pour varier les plaisirs, remplacez la tapenade d'olives noires par de la tapenade d'olives vertes, du pesto ou du confit d'oignons.
- Domitille, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 493 cal. |
Fat | 37 g |
Carbohydrates | 27 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tarte fine tomates & roucoulons" contains 493 Energy, 37 g of Fat, 27 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...