Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Laissez-vous tenter par cette fondante & savoureuse quiche !
Oven, Whisk, Tart pan
Step 1
Préchauffez votre four à 180°C. Placez la pâte brisée dans un moule à tarte et piquez-la avec une fourchette. Faites-la précuire pendant 7 minutes à 180°C.
Step 2
Pendant ce temps, coupez les saucisses en rondelles.
Step 3
Lavez puis découpez les courgettes en lamelles à l'aide d'un économe.* *Consultez nos tips pour cette étape
Step 4
Dans un saladier, ajoutez les œufs. Salez et poivrez puis fouettez le tout. Ajoutez ensuite le lait et la crème, puis fouettez à nouveau
Step 5
Une fois la pâte précuite, sortez-la du four.
Step 6
Répartissez les lamelles de courgette dans le fond de pâte. Versez-y l'appareil à quiche, puis ajoutez les rondelles de saucisse. Parsemez de comté, poivrez et enfournez pendant 40-45 minutes à 180°C. C'est prêt !
Faites précuire les légumes quelques minutes à la poêle avant la cuisson au four, pour les faire dégorger.
- Camille U, Diététicienne
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 490 cal. |
Fat | 37 g |
Carbohydrates | 20 g |
Protein | 17 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche aux courgettes, saucisse & comté" contains 490 Energy, 37 g of Fat, 20 g of Carbohydrates, 17 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...