Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une assiette saine & simple à réaliser !
Make sure you have...
Oven, Baking dish
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Dans un plat allant au four ajoutez les tomates cerises et les olives. Poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Mélangez.
Step 2
Ajoutez des cuillerées de fromage ail et fines herbes. Disposez ensuite le saumon par-dessus le tout. Salez et poivrez, puis enfournez pour 20 minutes de cuisson à 200°C.
Step 3
Pendant ce temps, faites chauffer un filet d'huile dans une poêle à feu vif. Ajoutez les spätzle et faites-les dorer pendant 6 minutes en remuant.
Step 4
Au bout de 20 minutes, sortez le plat du four. Enlevez la peau du saumon puis émiettez-le à la fourchette. Mélangez l'ensemble pour obtenir une sauce crémeuse. Si vous en avez, ajoutez quelques feuilles de basilic frais et mélangez à nouveau.
Step 5
Ajoutez les spätzle, puis mélangez le tout. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 908 cal. |
Fat | 51 g |
Carbohydrates | 70 g |
Protein | 45 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "One pan saumon, tomates cerises & spätzle" contains 908 Energy, 51 g of Fat, 70 g of Carbohydrates, 45 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...