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Fraîche & gourmande, cette tarte sera la star de la saison !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Déroulez la pâte feuilletée sur une plaque de cuisson. Piquez-la à l'aide d'une fourchette. Enfournez-la 25 minutes à 200°C.
Step 2
Lavez puis coupez le concombre en petits cubes.
Step 3
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 4
Dans un bol, mélangez : les tomates cerises, le concombre et les olives vertes. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Réservez au frais.
Step 5
Préparez les rillettes. Dans un bol, mélangez : le thon et le fromage ail & fines herbes. Réservez au frais.
Step 6
Une fois la pâte feuilletée bien dorée et cuite, sortez-la du four. Appuyez légèrement sur le dessus pour aplatir le centre de la pâte.
Step 7
Étalez les rillettes de thon sur la pâte puis ajoutez la salade de crudités par-dessus. Ajoutez un filet de crème balsamique et quelques feuilles de basilic, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 267 cal. |
Fat | 16 g |
Carbohydrates | 17 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 1 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tarte fine estivale au thon" contains 267 Energy, 16 g of Fat, 17 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 1 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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