
Tomates farcies aux olives & boulgour
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Stovetop, Frying pan
Step 1
Épluchez puis émincez finement les échalotes.
Step 2
Lavez puis coupez les champignons en fines lamelles.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les échalotes et les champignons. Faites-les revenir 4 à 5 minutes, en mélangeant. Salez et poivrez.
Step 4
Ajoutez le riz arborio et faites-le dorer 2 minutes, en mélangeant.
Step 5
Déglacez au vin rouge et mélangez bien, jusqu'à absorption.
Step 6
Réhydratez le bouillon dans 250 ml d'eau chaude par personne. Ajoutez le bouillon petit à petit. Mélangez à chaque ajout et laissez le bouillon s'évaporer avant de recommencer l'opération, jusqu'à épuisement du bouillon.
Step 7
Une fois le riz cuit, ajoutez le parmesan râpé. Re-assaisonnez selon vos goûts et mélangez bien.
Step 8
Servez le risotto au vin rouge & champignons dans une assiette. Parsemez de noisettes concassées et de parmesan râpé, s'il vous en reste. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 539 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 63 g |
Protein | 20 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Risotto au vin rouge & champignons" contains 539 Energy, 22 g of Fat, 63 g of Carbohydrates, 20 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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