Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Oven, Stovetop, Frying pan
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Placez la pâte brisée dans un moule à tarte (le nôtre fait 25 cm de diamètre), puis piquez-la avec une fourchette. Faites-la pré-cuire 5 minutes.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les champignons en fines lamelles.
Step 3
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les champignons. Salez, poivrez et faites-les dorer 4 à 5 minutes, en mélangeant.
Step 4
Préparez l'appareil à quiche. Dans un saladier, cassez les œufs. Salez, poivrez et ajoutez un pincée de noix de muscade (optionnel). Fouettez-les.
Step 5
Ajoutez la crème liquide et mélangez à nouveau.
Step 6
Une fois la pâte précuite, sortez-la du four. Ajoutez-y les champignons grillés et les allumettes de jambon.
Step 7
Versez l'appareil à quiche par-dessus le tout, puis ajoutez les morceaux de chèvre frais. Poivrez puis enfournez 40 minutes à 180°C.
Step 8
Une fois cuite et bien dorée, sortez la quiche du four. Servez-la chaude ou froide accompagnée d'une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 427 cal. |
Fat | 33 g |
Carbohydrates | 19 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche au chèvre frais, champignons & jambon" contains 427 Energy, 33 g of Fat, 19 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...