Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une tarte à déguster en toute saison & sans modération !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Épluchez les carottes, puis coupez-les en tagliatelles, à l'aide d'un économe.
Step 2
Déroulez la pâte feuilletée puis étalez la moitié du chèvre frais sur le dessus.
Step 3
Ajoutez les tagliatelles de carottes par-dessus. Salez, poivrez, puis badigeonnez le tout d'un filet d'huile d'olive. Parsemez la tarte de thyme, puis enfournez 25 à 30 minutes à 180°C.
Step 4
Une fois la tarte bien dorée, sortez-la du four. Ajoutez le reste du chèvre frais en morceaux, suivi d'un filet de miel et d'huile d'olive. Re-enfournez 5 minutes à 180°C.
Step 5
Pendant ce temps, coupez les tranches de rôti de porc en morceaux.
Step 6
Une fois le chèvre légèrement fondu et doré, sortez la tarte du four. Ajoutez les morceaux de rôti de porc et re-assaisonnez selon vos goûts. Servez la tarte avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 393 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 32 g |
Protein | 17 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tarte fine au chèvre frais & rôti de porc" contains 393 Energy, 22 g of Fat, 32 g of Carbohydrates, 17 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...