Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un délicieux croque, pour changer des classiques !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 220°C. Dans un bol, mélangez : la crème avec la moitié du fromage râpé et du poivre.
Step 2
Optionnel : beurrez les tranches de pain de mie sur un côté.
Step 3
Dans un plat allant au four, disposez les tranches de pain côté beurré vers le haut.
Step 4
Coupez le chèvre en rondelles.
Step 5
Ajoutez le jambon cru sur une des tranches de pain de mie, suivi de la moitié du chèvre et du reste de fromage râpé.
Step 6
Refermez les croque-monsieur avec la seconde tranche de pain, côté beurré sur le jambon. Recouvrez le tout du mélange crème/ fromage.
Step 7
Disposez les rondelles de chèvre restantes sur le dessus des croque-monsieur et poivrez. Enfournez 15 à 20 minutes à 220°C, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés.
Step 8
Servez les croque-monsieur avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 687 cal. |
Fat | 44 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 34 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Croque-monsieur chèvre, jambon cru & salade" contains 687 Energy, 44 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 34 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...