Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Coupez le poulet en lamelles.
Step 2
Dans un saladier, ajoutez : le poulet, le mélange d'épices mexicaines et un filet d'huile d'olive. Salez, poivrez et mélangez.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le poulet et faites-le griller 2 à 3 minutes de chaque face, jusqu'à ce qu'il soit bien doré.
Step 4
Pendant ce temps, épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.
Step 5
Coupez l'avocat en deux. Retirez la peau et coupez-le en fines lamelles.
Step 6
Étalez la crème fraîche sur la galette de blé. Ajoutez ensuite le poulet, les oignons, l'avocat et les feuilles de salade. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez le chèvre frais en morceaux.
Step 7
Rabattez les deux bords du wrap vers l'intérieur, puis roulez le wrap en le serrant bien. Coupez-le en deux, si vous le souhaitez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 729 cal. |
Fat | 42 g |
Carbohydrates | 35 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap au poulet tex-mex, avocat & chèvre frais" contains 729 Energy, 42 g of Fat, 35 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...