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Quoi de mieux qu'une galette ? Une galette au chèvre !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Dans une poêle chaude, ajoutez les lardons. Faites-les revenir 5 à 6 minutes, sur feu vif, en mélangeant, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés. Réservez au chaud.
Step 2
Pendant ce temps, coupez la bûche de chèvre en rondelles.
Step 3
Faites fondre une noisette de beurre dans une crêpière ou une grande poêle, sur feu moyen. Déposez-y la galette au sarrasin.
Step 4
Étalez la crème au centre de la galette. Poivrez puis ajoutez les lardons et les rondelles de chèvre et laissez cuire 1 à 2 minutes.
Step 5
Une fois le chèvre fondu, repliez la galette en carré ou en demi lune. Poursuivez la cuisson 1 minute supplémentaire.
Step 6
Dans une assiette, servez la galette avec un filet de miel et des noix concassées par-dessus. Accompagnez-la d'une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 536 cal. |
Fat | 41 g |
Carbohydrates | 24 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Galette aux lardons, chèvre & miel" contains 536 Energy, 41 g of Fat, 24 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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