Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Des feuilletés épinards-feta à croquer ! À déguster avec une bonne salade fraîche : le tour est joué !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Décongelez les épinards selon les instructions du paquet puis égouttez-les bien.
Step 2
Préparez la farce. Dans un bol, mélangez : les épinards, l'ail râpé, la feta émiettée et les œufs*. Assaisonnez selon vos goûts. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 3
Étalez votre pâte feuilletée sur une plaque allant au four puis découpez-la en 4.
Step 4
Au centre de chaque morceau de pâte, ajoutez la farce. Repliez chaque bord de la pâte de façon à obtenir un triangle. Appuyez bien sur les bords pour souder la pâte.
Step 5
Badigeonnez les feuilletées avec un jaune d'œuf s'il vous en reste et enfournez pour 20 minutes de cuisson à 200°C.
Step 6
Servez avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter des champignons grillés, de la truite fumée ou des lardons dans la préparation des feuilletés.
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 395 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 25 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Feuilletés épinard, feta & salade" contains 395 Energy, 26 g of Fat, 25 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...