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Cabillaud à la crème de chorizo & purée

267 reviews

Une recette au cabillaud qui fera frémir vos papilles !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreC Eco-score
23.7k

5 minutes

Prep time

19 minutes

Cook time

699 cal.

Per serving

Utensils

Stovetop, Frying pan, Pot (small), Blender

recipe

Potato

Step 1

Épluchez les pommes de terre et coupez-les en petits dés.

Potato

Step 2

Faites bouillir une casserole d'eau chaude salée, versez-y les pommes de terre et laissez cuire 15 minutes.

Chorizo (cured)

Step 3

Pendant ce temps, préparez la sauce : après avoir retiré la peau du chorizo, détaillez-le en petits dés.

Heavy cream
Chorizo (cured)

Step 4

Dans une casserole, versez la crème liquide et les dés de chorizo. Faites chauffer jusqu'à début d’ébullition. Couvrez et laissez infuser une dizaine de minutes à feu doux.

Chives (fresh)

Step 5

Pendant ce temps émincez finement la ciboulette si vous en avez.

Butter (unsalted)

Step 6

Une fois les pommes de terre cuites, égouttez-les puis versez-les dans un récipient et ajoutez le beurre. Salez et poivrez puis écrasez le tout. Ajoutez la ciboulette si vous en avez. Réservez au chaud.

Step 7

Une fois le chorizo bien infusé, mixez le mélange à l'aide d'un mixeur plongeant.

Cod (fresh)

Step 8

Pour finir, faites cuire votre cabillaud 2 minutes de chaque côté dans une poêle avec un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez.

Step 9

Dressez votre assiette en ajoutant la purée, le cabillaud et nappez de sauce au chorizo. S'il vous en reste, ajoutez quelques brins de ciboulette hachés. C'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy699 cal.
Fat42 g
Carbohydrates50 g
Protein33 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Cabillaud à la crème de chorizo & purée" contains 699 Energy, 42 g of Fat, 50 g of Carbohydrates, 33 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreC Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Cabillaud à la crème de chorizo & purée