Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Le traditionnel poulet rôti-frites en famille du dimanche, revisité ici avec une délicieuse sauce à la feta !
Make sure you have...
Oven, Blender
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Disposez les cuisses de poulet dans un récipient allant au four. Salez, poivrez et arrosez d'un filet d'huile d'olive. Enfournez pour 35 minutes de cuisson.
Step 2
Pendant ce temps préparez la feta fouettée. Dans le bol d'un mixeur, ajoutez : la feta, le yaourt grec, l'ail râpé, le sel, le poivre et mixez jusqu'à obtenir une crème. Réservez.
Step 3
Au bout de 15 minutes de cuisson, préparez une autre plaque en ajoutant les pommes de terre et enfournez pour 20 minutes de cuisson.
Step 4
Une fois les 35 minutes de cuisson écoulées, sortez les cuisses de poulet et les potatoes du four.
Step 5
Dressez votre assiette : dans le fond, ajoutez la feta fouettée, les pommes de terre, la cuisse de poulet par-dessus et la salade assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 792 cal. |
Fat | 52 g |
Carbohydrates | 46 g |
Protein | 40 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poulet rôti, pommes de terre & feta fouettée" contains 792 Energy, 52 g of Fat, 46 g of Carbohydrates, 40 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...