Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Grilled cheese & soupe au potimarron

260 reviews

Un délicieux grilled cheese à tremper dans une bonne soupe de potimarron faite maison !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA Eco-score
30.1k

4 minutes

Prep time

22 minutes

Cook time

609 cal.

Per serving

Utensils

Stovetop, Blender, Frying pan, Pot (small)

recipe

Red kuri squash (potimarron)

Step 1

Lavez puis coupez le potimarron en 2. Videz-le puis coupez-le en cubes moyens.

Yellow onion

Step 2

Épluchez et coupez grossièrement les oignons jaunes.

Garlic

Step 3

Versez un filet d'huile d'olive ou faites fondre une noisette de beurre dans une casserole, ajoutez les oignons, le potimarron et l'ail. Salez, poivrez et faites revenir 2 minutes à feu vif.

Vegetable bouillon (cube)

Step 4

Ajoutez 200 ml d'eau / personne et le bouillon de légumes. Mélangez et couvrez. Faites cuire 20 minutes à couvert, à feu moyen.

Mozzarella (shredded)
Cheddar (shredded)
Whole grain bread (sliced)

Step 5

Pendant ce temps, ajoutez la mozzarella et le cheddar râpé sur une tranche de pain de mie et refermez le sandwich.

Step 6

Dans une poêle à feu moyen, ajoutez une noisette de beurre (ou huile d'olive) et faites griller le sandwich 3 minutes sur chaque face jusqu'à ce que le fromage fonde. Couvrez la poêle et réservez au chaud.

Step 7

Après 20 minutes de cuisson, mixez la soupe.

Crème fraîche

Step 8

Versez la soupe dans un bol. Ajoutez si vous le souhaitez une cuillère à soupe de crème par personne. Salez, poivrez et versez un filet d'huile d'olive. Servez les grilled cheese et trempez-les dans la soupe. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy609 cal.
Fat33 g
Carbohydrates69 g
Protein24 g
Fiber10 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Grilled cheese & soupe au potimarron" contains 609 Energy, 33 g of Fat, 69 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 10 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
260 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Grilled cheese & soupe au potimarron