Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Pommes de terre et cabillaud, que demander de plus ?
Make sure you have...
Frying pan, Pot (small), Stovetop
Step 1
Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Épluchez les pommes de terre et coupez-les en petits dés.
Step 2
Faites bouillir une casserole d'eau chaude salée, ajoutez-y les pommes de terre et laissez cuire 15 minutes.
Step 3
Pendant ce temps, hachez le persil.
Step 4
Une fois la cuisson des pommes de terre écoulée, égouttez-les. Versez les pommes de terre dans un recipient.
Step 5
Ajoutez un filet d'huile d'olive, le persil, salez et poivrez. Écrasez le tout et réservez au chaud.
Step 6
Dans une poêle, faites cuire le cabillaud avec un filet d'huile d'olive 2 minutes sur chaque face. Salez, poivrez et réservez.
Step 7
Déglacez la poêle avec le vin blanc puis ajoutez la crème et la moutarde. Mélangez le tout.
Step 8
Servez l'écrasé de pommes de terre avec le filet de cabillaud, arrosez avec la sauce, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 638 cal. |
Fat | 34 g |
Carbohydrates | 52 g |
Protein | 29 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Écrasé de pommes de terre & cabillaud sauce moutarde" contains 638 Energy, 34 g of Fat, 52 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...