Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
La fraîcheur de la marinade vous transportera en vacances !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les concombres en demi-lunes.
Step 2
Coupez les escalopes de poulet en deux dans la longueur, puis en lamelles.
Step 3
Dans un saladier, ajoutez : le poulet et le curry. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Mélangez bien puis réservez au frais 15 à 20 minutes.
Step 4
Dans une poêle chaude, ajoutez le poulet au curry. Faites-le revenir 2 à 3 minutes sur chaque face, sur feu moyen, jusqu'à ce qu'il soit bien doré.
Step 5
Pendant ce temps, préparez la sauce yaourt au curry. Dans un bol, mélangez : le yaourt, l'ail râpé, le curry et un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez.
Step 6
Étalez la sauce yaourt au curry sur la galette de blé. Ajoutez ensuite la salade, le poulet au curry et le concombre.
Step 7
Rabattez les deux bords du wrap vers l'intérieur, puis roulez le wrap en le serrant bien. Coupez-le en deux, si vous le souhaitez. C'est prêt !
Pour varier les plaisirs, vous pouvez aussi cuire le poulet au barbecue !
- Aurélie, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 297 cal. |
Fat | 10 g |
Carbohydrates | 29 g |
Protein | 24 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap de poulet au curry" contains 297 Energy, 10 g of Fat, 29 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...