Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Wrap de poulet au curry

7 reviews

La fraîcheur de la marinade vous transportera en vacances !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreB Green-score
Share iOS
Heart1.6k
Prep Time

8 minutesPrep time

Cooking Pot

6 minutesCook time

Rest

20 minutesResting time

Calories

297 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

Cucumber

Step 1

Lavez puis coupez les concombres en demi-lunes.

Chicken breast

Step 2

Coupez les escalopes de poulet en deux dans la longueur, puis en lamelles.

Curry powder

Step 3

Dans un saladier, ajoutez : le poulet et le curry. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Mélangez bien puis réservez au frais 15 à 20 minutes.

Step 4

Dans une poêle chaude, ajoutez le poulet au curry. Faites-le revenir 2 à 3 minutes sur chaque face, sur feu moyen, jusqu'à ce qu'il soit bien doré.

Whole milk yogurt (plain)
Garlic

Step 5

Pendant ce temps, préparez la sauce yaourt au curry. Dans un bol, mélangez : le yaourt, l'ail râpé, le curry et un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez.

Flour tortilla (medium)
Spring mix lettuce

Step 6

Étalez la sauce yaourt au curry sur la galette de blé. Ajoutez ensuite la salade, le poulet au curry et le concombre.

Step 7

Rabattez les deux bords du wrap vers l'intérieur, puis roulez le wrap en le serrant bien. Coupez-le en deux, si vous le souhaitez. C'est prêt !

Recipe tipAurélie

Pour varier les plaisirs, vous pouvez aussi cuire le poulet au barbecue !

- Aurélie, Food Editor

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy297 cal.
Fat10 g
Carbohydrates29 g
Protein24 g
Fiber3 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Wrap de poulet au curry" contains 297 Energy, 10 g of Fat, 29 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 3 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
7 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Wrap de poulet au curry
Play