Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Wrap au poulet sauce fromage & frites

32 reviews

Un wrap délicieusement gourmand & fondant !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
C Nutri-scoreB Eco-score
4.3k

4 minutes

Prep time

17 minutes

Cook time

867 cal.

Per serving

Utensils

Stovetop, Frying pan, Oven

recipe

French fries (frozen)

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Disposez les frites sur une plaque recouverte de papier cuisson. Enfournez pour le temps de cuisson indiqué sur le paquet.

Chicken tenderloins

Step 2

Pendant ce temps, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les aiguillettes de poulet. Salez, poivrez, puis faites-les revenir 3 à 4 minutes, sur chaque face. Réservez au chaud.

Garlic
Cheddar (shredded)
Mozzarella (shredded)
Heavy cream
Paprika

Step 3

Préparez la sauce au fromage. Dans la même poêle, ajoutez : l'ail râpé, les deux tiers du cheddar et de la mozzarella et la crème liquide. Mélangez 1 minute, puis ajoutez le paprika. Poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes, en mélangeant, jusqu'à obtenir une sauce onctueuse. Si besoin, ajoutez un filet d'eau et mélangez à nouveau.

Step 4

Rajoutez les aiguillettes de poulet dans la poêle et mélangez bien pendant 1 à 2 minutes supplémentaires.

Flour tortilla (medium)

Step 5

Garnissez les tortillas en ajoutant le poulet au fromage. Nappez le poulet de la sauce au fromage, puis parsemez avec le reste des fromages râpés.

Step 6

Refermez le wrap en le serrant bien, puis faites-le toaster 2 minutes de chaque côté dans une poêle chaude. Coupez-le en deux, si vous le souhaitez.

Step 7

Une fois bien dorées, sortez les frites du four et servez-les dans une assiette avec le wrap au poulet et la sauce fromage. Ajoutez un peu de persil ciselé, si vous en avez, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy867 cal.
Fat49 g
Carbohydrates87 g
Protein44 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Wrap au poulet sauce fromage & frites" contains 867 Energy, 49 g of Fat, 87 g of Carbohydrates, 44 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

C Nutri-scoreB Eco-score

C Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
32 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Wrap au poulet sauce fromage & frites