Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Même pas besoin de faire de béchamel pour réaliser de délicieux croque-monsieur !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 220°C. Sur une plaque de cuisson, disposez la moitié des tranches de pain de mie. Étalez une portion de fromage triangle par tranche de pain.
Step 2
Parsemez de la moitié du fromage râpé, puis ajoutez le jambon par-dessus.
Step 3
Refermez les croque-monsieur avec la seconde tranche de pain et étalez la deuxième portion de fromage triangle sur chacune des tranches de pain. Parsemez du reste de fromage râpé, puis enfournez 10 à 15 minutes à 220°C.
Step 4
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 5
Une fois dorés et croustillants, sortez les croque-monsieur du four. Servez la salade verte et les tomates cerises dans une assiette et assaisonnez-les selon vos goûts. Ajoutez les croque-monsieur La Vache qui rit et dégustez aussitôt. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 494 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 43 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Croque-monsieur La Vache qui rit" contains 494 Energy, 24 g of Fat, 43 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...