Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Laissez vos enfants placer les légumes un à un dans le plat. Ils apprendront la cuisine & la patience en même temps !
Make sure you have...
Oven, Baking dish, Grater
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis coupez les aubergines en très fines rondelles.
Step 2
Lavez puis coupez les courgettes en très fines rondelles.
Step 3
Lavez puis coupez les tomates en très fines rondelles.
Step 4
Épluchez puis coupez les oignons en très fines rondelles.
Step 5
Égouttez puis coupez la mozzarella en rondelles.
Step 6
Beurrez ou huilez un plat allant au four, puis ajoutez-y l'ail râpé.
Step 7
Ajoutez les ingrédients en les plaçant debout et en alternant entre les rondelles de légumes et de mozzarella.
Step 8
Arrosez le tout d'un bon filet d'huile d'olive. Salez, poivrez et assaisonnez d'herbes de Provence. Enfournez 50 minutes à 180°C.
Step 9
Une fois les légumes bien cuits et la mozzarella fondue, sortez le plat du four et dégustez le tian accompagné d'une salade verte. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 422 cal. |
Fat | 30 g |
Carbohydrates | 21 g |
Protein | 19 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tian à la mozzarella" contains 422 Energy, 30 g of Fat, 21 g of Carbohydrates, 19 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...