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Un peu d'exotisme s'invite dans votre cuisine, pourquoi y résister ?
Make sure you have...
Thermomix
Step 1
Épluchez puis coupez les pommes de terre en petits dés.
Step 2
Épluchez puis coupez les carottes en petits dés.
Step 3
Dans le bol du Thermomix, ajoutez un filet d'huile d'olive et la pâte de curry vert. Faites la revenir 1 minute / 120°C / vitesse 1.
Step 4
Ajoutez ensuite le bouillon dissout dans 100 ml d'eau chaude par personne, la sauce soja et du zeste de citron vert, si vous en avez. Mélangez.
Step 5
Ajoutez les pommes de terre, les carottes et le bœuf haché. Mélangez à l'aide d'une cuillère en bois, pour détacher les morceaux. Laissez cuire 30 minutes / 100°C / sens inverse / vitesse 'Mijotage'.
Step 6
En fin de cuisson, ajoutez le lait de coco et mélangez 1 à 2 minutes.
Step 7
Servez le curry de bœuf thaï dans une bol ou une assiette creuse. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 525 cal. |
Fat | 33 g |
Carbohydrates | 32 g |
Protein | 26 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Curry de bœuf thaï" contains 525 Energy, 33 g of Fat, 32 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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