Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Bœuf à la mexicaine

Give a review!

Un petit délice épicé à manger avec des tortilla, des nachos ou du riz. A vous de voir ce qui vous fait envie !

Victoire
Victoire
Digicook
$$$
Very easy
A Nutri-scoreB Green-score
Share iOS
Heart34
Prep Time

8 minutesPrep time

Cooking Pot

12 minutesCook time

Calories

678 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensil

Digicook

recipe

Yellow onion

Step 1

Dans le bol du Digiccok, ajoutez l’oignon épluché et mixez 30 sec / vitesse 5. Raclez les parois à l'aide de la spatule.

Taco seasoning

Step 2

Ajoutez un filet d'huile d'olive, et le mélange d'épices. Salez, poivre puis fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et lancez le programme 'reverse' : 120°C / vitesse 1 / 6 minutes.

Crushed tomatoes
Beef bouillon (cube)

Step 3

Ajoutez la chair de tomate et le bouillon émietté. Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et lancez le programme 'reverse': 120°C / vitesse 1 / 3 minutes.

Ground beef

Step 4

Ajoutez ensuite le bœuf haché. Poivrez et fermez le couvercle sans le bouchon mesureur. Lancez le programme 'reverse' : 120°C / vitesse 1 / 3 minutes.

Kidney beans (canned)

Step 5

Ajoutez dans le bol, les haricots rouges préalablement égouttés. Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et lancez le programme 'reverse' : 120°C / vitesse 1 / 3 minutes.

Flour tortilla (medium)
Cilantro (fresh)

Step 6

Garnissez les tortillas du bœuf à la mexicaine et parsemez le tout de coriandre, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy678 cal.
Fat22 g
Carbohydrates71 g
Protein39 g
Fiber13 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Bœuf à la mexicaine" contains 678 Energy, 22 g of Fat, 71 g of Carbohydrates, 39 g of Protein, 13 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Bœuf à la mexicaine