Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Stovetop, Thermomix, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-le et réservez au chaud.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez le brocoli en sommités. Coupez les sommités en 2 ou en 4, selon leur taille.
Step 3
Remplissez le bol du Thermomix d'eau. Disposez le panier Varoma dans le bol et ajoutez-y le brocoli. Lancez la cuisson 15 minutes / Varoma / vitesse 1.
Step 4
Pendant ce temps, coupez le poulet en morceaux.
Step 5
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le poulet, la sauce soja, le gingembre et les graines de sésame. Faites revenir le tout 4 à 5 minutes, sur feu vif, en mélangeant.
Step 6
Servez le poulet au sésame dans une assiette avec le riz les brocolis et le poulet. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 489 cal. |
Fat | 4 g |
Carbohydrates | 72 g |
Protein | 44 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poulet au sésame" contains 489 Energy, 4 g of Fat, 72 g of Carbohydrates, 44 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...