Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Avec la venue des beaux jours, cette tarte délicieusement légère nous fait de l'œil !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Épluchez puis coupez l'oignon rouge en fines lamelles.
Step 2
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 3
Déroulez la pâte feuilletée et étalez 100g de chèvre frais par-dessus (réservez les 50g restants pour le dressage), en laissant 1 à 2 cm sur les bords.
Step 4
Disposez les oignons rouges par-dessus le chèvre, suivi des tomates cerises en cercle. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive.
Step 5
Nappez la tarte d'un filet de miel puis enfournez-la 25 à 30 minutes à 180°C, jusqu'à ce qu'elle soit bien dorée.
Step 6
À la sortie du four, ajoutez la roquette, la crème balsamique et le reste du chèvre frais. Re-assaisonnez selon vos goûts et servez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 366 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 31 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tarte fine tomates, chèvre & roquette" contains 366 Energy, 24 g of Fat, 31 g of Carbohydrates, 9 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...