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Une délicieuse tarte qui annonce la venue du printemps !
Oven, Frying pan, Stovetop
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis coupez les courgettes en demi lunes.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez-y les courgettes et faites-les revenir 5 à 6 minutes, sur feu moyen. Salez et poivrez.
Step 3
Pendant ce temps, préparez l'appareil à quiche. Dans un saladier, ajoutez les oeufs et fouettez-les énergiquement. Versez ensuite la crème d'avoine et la moutarde. Salez, poivrez puis fouettez à nouveau, jusqu'à obtenir un mélange homogène.
Step 4
Vérifiez la cuisson des courgettes. Une fois dorées, réservez hors du feu.
Step 5
Placez la pâte feuilletée dans un moule à tarte et piquez-la avec une fourchette.
Step 6
Répartissez les courgettes dans le fond de tarte, puis recouvrez avec l'appareil à quiche.
Step 7
Ajoutez quelques morceaux de chèvre frais sur le dessus. Salez, poivrez puis enfournez pour 40 minutes à 180°C.
Step 8
Une fois bien dorée et cuite, sortez la quiche du four et servez-la avec une salade verte. C'est prêt !
Personal notes
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Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 287 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 19 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche courgette & chèvre frais" contains 287 Energy, 19 g of Fat, 19 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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