Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Crumble aux légumes d'automne

202 reviews

La saison des courges est bien là, alors profitons-en !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA Eco-score
Share iOS
Heart26.9k
Prep Time

24 minutesPrep time

Cooking Pot

1 hourCook time

Calories

557 cal.Per serving

Utensils

Oven, Baking dish

recipe

Red kuri squash (potimarron)

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Lavez le potimarron, coupez-le en 2 et évidez-le à l'aide d'une cuillère. Coupez-le ensuite en petits cubes.

Carrots (fresh)

Step 2

Épluchez les carottes, puis coupez-les finement en biseaux.

Yellow onion

Step 3

Épluchez et coupez l'oignon en tranches.

Flour (all-purpose)
Parmesan (grated)
Butter (salted)

Step 4

Dans un saladier, ajoutez : la farine, le parmesan, et le beurre. Malaxez le tout jusqu'à l'obtention d'une pâte sableuse. Réservez.

Herbes de Provence

Step 5

Dans un plat à gratin, ajoutez le potimarron, les carottes et les oignons.* Assaisonnez d'un filet d'huile d'olive, salez, poivrez et ajoutez les herbes de Provence. Mélangez le tout. *Consultez nos tips pour cette étape

Goat's cheese

Step 6

Ajoutez quelques morceaux de chèvre frais, puis la pâte à crumble par-dessus. Enfournez 60 minutes à 170°C.

Step 7

Une fois la pâte bien dorée, sortez le crumble du four. C'est prêt !

Recipe tipCamille U

Faites précuire le potimaron & les carottes quelques minutes à la vapeur avant la cuisson au four, pour des légumes plus tendres.

- Camille U, Nutritionist

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy557 cal.
Fat30 g
Carbohydrates71 g
Protein18 g
Fiber9 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Crumble aux légumes d'automne" contains 557 Energy, 30 g of Fat, 71 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 9 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score
Chevron Down

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
202 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Crumble aux légumes d'automne
Play