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Crumble aux légumes d'automne
246 reviewsLa saison des courges est bien là, alors profitons-en !

Ingredients
Utensils
Oven, Baking dish
recipe

Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez le potimarron, coupez-le en 2 et évidez-le à l'aide d'une cuillère. Coupez-le ensuite en petits cubes.

Step 2
Épluchez les carottes, puis coupez-les finement en biseaux.

Step 3
Épluchez et coupez l'oignon en tranches.



Step 4
Dans un saladier, ajoutez : la farine, le parmesan, et le beurre. Malaxez le tout jusqu'à l'obtention d'une pâte sableuse. Réservez.

Step 5
Dans un plat à gratin, ajoutez le potimarron, les carottes et les oignons.* Assaisonnez d'un filet d'huile d'olive, salez, poivrez et ajoutez les herbes de Provence. Mélangez le tout. *Consultez nos tips pour cette étape

Step 6
Ajoutez quelques morceaux de chèvre frais, puis la pâte à crumble par-dessus. Enfournez 60 minutes à 170°C.
Step 7
Une fois la pâte bien dorée, sortez le crumble du four. C'est prêt !

Faites précuire le potimaron & les carottes quelques minutes à la vapeur avant la cuisson au four, pour des légumes plus tendres.
- Camille U, Nutritionist
Personal notes
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Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 577 cal. |
| Fat | 32 g |
| Carbohydrates | 49 g |
| Protein | 15 g |
| Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Crumble aux légumes d'automne" contains 577 Energy, 32 g of Fat, 49 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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