Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une jolie tartelette aux saveurs estivales dont vous ne ferez qu’une bouchée !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Étalez votre pâte feuilletée sur une plaque allant au four puis découpez-la en 4.
Step 2
Au centre de chaque morceau de pâte, ajoutez le pesto* et étalez-le. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 3
Ajoutez les tomates cerises coupées en 2 et la feta* émiettée sur chaque tartelette. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 4
Badigeonnez les bords de la tarte avec un peu d'eau. Rabattez les bords de chaque part pour former des tartelettes. Versez un filet d'huile et enfournez pour 15 minutes de cuisson à 200°C.
Step 5
Servez avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, variez les plaisirs en remplaçant le pesto par du pesto rosso & la feta par de la mozza.
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 364 cal. |
Fat | 25 g |
Carbohydrates | 27 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tartelette pesto, tomates & salade" contains 364 Energy, 25 g of Fat, 27 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...