Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
L'association qui amène l'Italie à votre table !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis coupez les courgettes en fines lamelles, à l'aide d'un économe.
Step 2
Déroulez la pâte feuilletée sur une plaque de cuisson. Étalez la crème fraîche sur la pâte en laissant 1 à 2 cm au bord.
Step 3
Disposez les tagliatelles de courgettes sur la pâte. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Enfournez 20 à 25 minutes à 180°C.
Step 4
Une fois la tarte dorée, sortez-la du four. Disposez les tranches de mortadelle sur la tarte avec la burrata au centre puis ajoutez le pesto.
Step 5
Parsemez la tarte de pistaches concassées et ajoutez quelques feuilles de basilic, si vous en avez. Servez-la avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 478 cal. |
Fat | 37 g |
Carbohydrates | 25 g |
Protein | 12 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tarte fine mortadelle, burrata & pistaches" contains 478 Energy, 37 g of Fat, 25 g of Carbohydrates, 12 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...