Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. Au bout de 2 minutes de cuisson, ajoutez les haricots verts. En fin de cuisson, égouttez-les puis rincez-les à l'eau froide pour stopper la cuisson.
Step 2
En parallèle, dans une seconde casserole d'eau bouillante, faites cuire les œufs 9 minutes. Une fois cuits, plongez-les dans de l'eau froide pour stopper la cuisson. Enlevez la coquille délicatement. Réservez.
Step 3
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 4
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : le vinaigre de cidre, la moutarde et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.
Step 5
Dans un saladier, ajoutez : les pâtes, les haricots verts, les tomates cerises et le thon. Versez la vinaigrette par-dessus le tout puis mélangez bien.
Step 6
Servez la salade dans une assiette creuse avec les œufs coupés en quartiers par-dessus. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 446 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 32 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de pâtes à la Niçoise" contains 446 Energy, 22 g of Fat, 32 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 7 g of Fiber.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...