Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Revenons à la base : des pommes de terre, du fromage & du rôti de porc tranché !
Make sure you have...
Oven, Stovetop, Frying pan
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis disposez les pommes de terre dans un plat allant au four. Piquez-les à l'aide d'une fourchette, puis badigeonnez-les d'un filet d'huile d'olive. Salez, poivrez, puis enfournez 40 minutes, en les retournant à mi-cuisson.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis coupez les oignons en lamelles.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons. Salez, poivrez et faites-les revenir 7 à 8 minutes.
Step 4
En parallèle, coupez le reblochon en tranches fines.
Step 5
Coupez les tranches de rôti de porc en deux.
Step 6
Une fois les pommes de terre cuites à cœur, sortez-les du four. Coupez-les en deux dans le sens de la longueur, puis garnissez-les en ajoutant : la crème fraîche, les oignons caramélisés et le reblochon. Poivrez puis enfournez à nouveau 5 minutes à 180°C.
Step 7
Une fois le fromage fondu, sortez les pommes de terre du four et ajoutez les tranches de rôti de porc.
Step 8
Servez les pommes de terre au four & rôti de porc dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 398 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 33 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pommes de terre au four & rôti de porc" contains 398 Energy, 21 g of Fat, 33 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 4 g of Fiber.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...