Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Épluchez puis coupez l'oignon en fines lamelles.
Step 2
Lavez et coupez les champignons en quartiers.
Step 3
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les indications du paquet. 1 à 2 minutes avant la fin de leur cuisson, prélevez l'équivalent d'une louche d'eau de cuisson par personne, puis égouttez les pâtes.
Step 4
Pendant ce temps, faites chauffer une poêle avec un filet d'huile d'olive et faites-y revenir l'oignon pendant 2 minutes.
Step 5
Ajoutez ensuite les champignons. Salez, poivrez et faites-les cuire environ 5-6 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient dorés.
Step 6
Ajoutez les allumettes de jambon.
Step 7
Ajoutez la crème fraîche et l'eau de cuisson dans la poêle. Salez, poivrez et mélangez. Ajoutez ensuite le fromage râpé et mélangez à nouveau.
Step 8
Ajoutez les pâtes dans la poêle. Mélangez puis servez dans une assiette. Ajoutez quelques feuilles de persil si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 610 cal. |
Fat | 28 g |
Carbohydrates | 57 g |
Protein | 30 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tagliatelles jambon & champignons" contains 610 Energy, 28 g of Fat, 57 g of Carbohydrates, 30 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...