Oops! 😱
This recipe hasn't been translated into English yet...
Un plat de pâtes gourmand à préparer minute et à déguster bien chaud !
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Épluchez puis coupez l'oignon en fines lamelles.
Step 2
Lavez et coupez les champignons en quartiers.
Step 3
Pendant ce temps, coupez le poulet en lamelles.
Step 4
Faites chauffer une casserole d'eau bouillante salée et faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet (environ 10 minutes).
Step 5
Faites chauffer une poêle avec une noisette de beurre ou un filet d'huile d'olive et ajoutez le poulet. Faites-le dorer 1 minute de chaque côté.
Step 6
Ajoutez les oignons et les champignons. Faites cuire 3 minutes supplémentaires tout en remuant. Salez et poivrez.
Step 7
Gardez une petite louche d'eau de cuisson avant d'égoutter les pâtes.
Step 8
Ajoutez l'eau de cuisson et la crème fraîche dans la poêle.* Mélangez. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 9
Ajoutez les pâtes et mélangez. Servez c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter de l'ail, de la moutarde ou de la muscade et quelques feuilles de persil frais, si vous en avez.
- Hannah, Food Editor
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 593 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 59 g |
Protein | 46 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tagliatelles poulet & champignons" contains 593 Energy, 19 g of Fat, 59 g of Carbohydrates, 46 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...