Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
La gourmandise d'une bonne salade à l'italienne avec un belle pièce de viande !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. Egouttez en fin de cuisson. Réservez.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 3
Coupez la mozzarella en morceaux.
Step 4
Dans une poêle, versez un filet d'huile d'olive, puis faites cuire le steak 2 minutes de chaque côté pour une cuisson saignante. Salez et poivrez.
Step 5
Une fois le steak cuit, coupez-en tranches si vous le souhaitez.
Step 6
Dans un saladier ajoutez les pâtes, les tomates cerises, la roquette, la mozzarella en morceaux. Salez, poivrez, ajoutez un filet d'huile d'olive et le pesto. Mélangez le tout.
Step 7
Dans une assiette, ajoutez la salade de pâtes et disposez le steak par-dessus ou à côté. C'est prêt !
Pour réaliser votre propre sauce pesto, tapez “Pesto maison" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 645 cal. |
Fat | 38 g |
Carbohydrates | 24 g |
Protein | 51 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Steak & salade de pâtes à l'italienne" contains 645 Energy, 38 g of Fat, 24 g of Carbohydrates, 51 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
D Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...