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Aiguillettes de bœuf & légumes poêlés

283 reviews

Des légumes croquants, une viande saignante, du riz parfaitement cuit = le combo d’une recette gourmande !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Eco-score
28.1k

4 minutes

Prep time

10 minutes

Cook time

686 cal.

Per serving

Utensils

Stovetop, Frying pan, Pot (small)

recipe

White rice (long grain)

Step 1

Faites cuire le riz selon les instructions de préparation du paquet. Une fois cuit, égouttez-le et réservez.

Yellow onion

Step 2

Pendant ce temps, épluchez et coupez l'oignon en fines lamelles.

Bell pepper (assorted)

Step 3

Lavez les poivrons. Retirez le haut, coupez-le en 4 pour enlever le cœur avec les pépins, puis coupez-les en fines lamelles. Répétez l'opération avec les autres poivrons.

Yellow onion
Bell pepper (assorted)

Step 4

Dans une poêle chaude, ajoutez : un filet d'huile d'olive, les oignons et les poivrons. Salez, poivrez puis faites revenir le tout à feu vif pendant 3 minutes en remuant régulièrement.

Cherry tomatoes

Step 5

Ajoutez les tomates cerises et un fond d'eau dans la poêle (environ 1 cuillère à soupe par personne). Mélangez puis couvrez et laissez mijoter à feu doux 5 minutes.

Bœuf (aiguillette)

Step 6

Pendant ce temps dans une deuxième poêle, ajoutez un filet d'huile d'olive. Faites cuire les aiguillettes 30 secondes de chaque côté à feu vif pour une cuisson saignante. Salez et poivrez.

Soy sauce

Step 7

Une fois les légumes cuits, ajoutez la sauce soja. Mélangez le tout et laissez cuire encore 1 minute.

Cilantro (fresh)

Step 8

Dans une assiette, servez le riz avec la poêlée de légumes et les aiguillettes de bœuf. Ajoutez des feuilles de coriandre si vous en avez.

Step 9

Arrosez avec la sauce des légumes et ré-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy686 cal.
Fat29 g
Carbohydrates69 g
Protein38 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Aiguillettes de bœuf & légumes poêlés" contains 686 Energy, 29 g of Fat, 69 g of Carbohydrates, 38 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Eco-score

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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