Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Colander, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les indications du paquet. Une fois al-dente (1 a1 2 minutes avant la fin du temps de cuisson), réservez une louche d'eau de cuisson, puis égouttez les pâtes.
Step 2
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle chaude, sur feu doux. Ajoutez le zeste et le jus de citron, suivi du mascarpone et de l'eau de cuisson réservée .Mélangez, jusqu'à obtenir une sauce homogène.
Step 3
Ajoutez les pâtes dans la poêle avec la sauce. Salez, poivrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes, en mélangeant pour que la sauce épaississe légèrement et devienne crémeuse et nappante.
Step 4
Servez les spaghetti nordiques dans une assiette avec les œufs de poisson sur le dessus. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez quelques feuilles d'aneth, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 568 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 76 g |
Protein | 17 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Spaghetti nordiques" contains 568 Energy, 22 g of Fat, 76 g of Carbohydrates, 17 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...