Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Banh-mi au bœuf

145 reviews

Un incontournable à tester de toute urgence si ce n'est pas déjà fait !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreB Eco-score
14.1k

10 minutes

Prep time

5 minutes

Cook time

828 cal.

Per serving

Utensils

Frying pan, Stovetop, Grater

recipe

Half baguette (parbaked)

Step 1

Préparez votre demi-baguette selon les instructions de préparation du paquet. (Humidifiez-la légèrement puis faites-la griller au four)

Beef (steak)
Raw cane sugar
Soy sauce

Step 2

Pendant ce temps, coupez la viande en tranches très fines. Mettez-les dans un bol puis ajoutez le sucre de canne et la sauce soja. Mélangez et réservez.

Yellow onion

Step 3

Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.

Carrots (fresh)
Sugar (granulated)
Rice vinegar

Step 4

Lavez, épluchez puis râpez les carottes. Assaisonnez-les ensuite avec le sucre en poudre et le vinaigre de riz. Mélangez et réservez.

Cucumber

Step 5

Lavez puis coupez le concombre en fines rondelles.

Cilantro (fresh)

Step 6

Lavez puis hachez finement la coriandre.

Yellow onion

Step 7

Faites chauffer une poêle avec un filet d'huile d'olive. Ajoutez les oignons et faites-les revenir 2-3 minutes.

Beef (steak)

Step 8

Ajoutez la viande et la marinade. Laissez cuire 2 à 3 minutes puis retirez du feu.

Half baguette (parbaked)

Step 9

Tranchez le pain en deux dans le sens de la longueur.

Mayonnaise
Carrots (fresh)
Cucumber
Beef (steak)
Cilantro (fresh)

Step 10

Tartinez l’intérieur du pain avec la mayonnaise. Ajoutez les carottes râpées, les tranches de concombre, la viande et les oignons puis la coriandre hachée. Coupez le Banh-mi en deux, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy828 cal.
Fat38 g
Carbohydrates81 g
Protein35 g
Fiber9 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Banh-mi au bœuf" contains 828 Energy, 38 g of Fat, 81 g of Carbohydrates, 35 g of Protein, 9 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreB Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
145 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Banh-mi au bœuf