Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Dans la collection curry, voici la crevette ! Élégante, douce et légèrement relevée !
Cookeo, Stovetop, Pot (small), Colander
Step 1
Si besoin, faites décongeler les crevettes. Lavez les poivrons, puis coupez-les en brunoise (petits dés) en retirant le cœur avec les pépins.
Step 2
Ajoutez les poivrons rouges dans la cuve du Cookeo avec un filet d'huile d'olive. Lancez la cuisson en mode dorer pendant 6 minutes.
Step 3
Dans une casserole, cuire le riz selon les instructions de préparation du paquet. Égouttez en fin de cuisson.
Step 4
Pendant ce temps, épluchez puis hachez finement l'ail (en retirant le germe). Ajoutez-le ensuite aux poivrons, avec le curry, le lait de coco et les crevettes, salez, poivrez, 1/4 de tasse d'eau/personne (30ml).
Step 5
Lancez la cuisson en mode dorer pour 5 minutes.
Step 6
(Optionnel : En fin de cuisson, ajoutez le basilic ou la coriandre ciselée). Servez-le riz avec le curry sur le dessus et du citron vert si vous en avez, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 566 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 74 g |
Protein | 19 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Curry de crevettes" contains 566 Energy, 21 g of Fat, 74 g of Carbohydrates, 19 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...