Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un plat d'automne qui a tout l'air d'une recette estivale !
Make sure you have...
Oven, Parchment paper, Kettle
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Videz le potimarron et coupez-le en tranches.
Step 2
Placez les tranches de potimarron sur une plaque de cuisson chemisée de papier cuisson.
Step 3
Versez un filet d'huile d'olive, le ras el hanout, salez et poivrez. Enfournez 20 minutes à 200°C.
Step 4
Après 20 minutes de cuisson, sortez la plaque du four et ajoutez-y les chipolatas. Piquez-les et enfournez à nouveau pour 15 minutes de cuisson à 200°C.
Step 5
Pendant ce temps, versez la semoule dans un récipient, salez, poivrez et versez un filet d'huile d'olive.
Step 6
Versez la même quantité d'eau bouillante que de semoule. Couvrez et laissez gonfler 5 minutes.
Step 7
Sortez la plaque du four.
Step 8
Égrainez la semoule à l'aide d'une fourchette.
Step 9
Servez la semoule avec le potimarron et les saucisses. Ajoutez des pignons de pin si vous en avez et quelques feuilles de menthe. Assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 762 cal. |
Fat | 43 g |
Carbohydrates | 72 g |
Protein | 38 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Semoule, potimarron & saucisses rôties" contains 762 Energy, 43 g of Fat, 72 g of Carbohydrates, 38 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...