Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une sauce au yaourt crémeuse qui fait toute la différence !
Oven, Stovetop
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Coupez le potimarron en deux puis évidez-le. Coupez-le ensuite en tranches puis en cubes.
Step 2
Mettez les cubes de potimarron dans un saladier. Salez, poivrez, ajoutez un filet d'huile et ajoutez le sirop d'érable. Mélangez le tout.
Step 3
Déposez le potimarron dans un plat allant au four et enfournez pendant 35-40 minutes
Step 4
Pendant ce temps, réalisez la sauce au yaourt. Dans un bol, ajoutez le yaourt et râpez la gousse d'ail au-dessus. Salez et poivrez. Versez un filet d'huile d'olive et mélangez le tout.
Step 5
Sortez le potimarron du four.
Step 6
Faites toaster les pignons de pin à la poêle si vous le souhaitez. Dressez le potimarron rôti dans une assiette.
Step 7
Ajoutez la sauce au yaourt, le confit d'oignon et les pignons de pin. Ré-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez de la ciboulette ciselée, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 311 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 52 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Potimarron rôti & sauce yaourt" contains 311 Energy, 15 g of Fat, 52 g of Carbohydrates, 11 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...