Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Salade haricots verts, lardons & œuf mollet

326 reviews

Qui a dit que les salades ne se mangeaient qu’en été ?

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreB Eco-score
28.9k

4 minutes

Prep time

12 minutes

Cook time

475 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Frying pan, Pot (small)

recipe

Egg

Step 1

Dans une casserole d'eau bouillante, faites cuire les œufs pendant 6 minutes.

Green beans (frozen)

Step 2

En parallèle, faites cuire les haricots verts dans une casserole d'eau bouillante 7 à 8 minutes puis égouttez-les.

Pancetta (cubed)

Step 3

Dans une poêle, faites revenir les lardons pendant 3 minutes à feu vif.

Egg

Step 4

Une fois que vos œufs sont cuits, passez-les dans l'eau froide puis enlevez la coquille délicatement. Coupez-les en deux.

Whole grain mustard

Step 5

Préparez votre vinaigrette en mélangeant la moutarde à l'ancienne avec 1 cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.

Green beans (frozen)
Pancetta (cubed)
Egg
Parsley (fresh)

Step 6

Dressez votre salade en ajoutant les haricots verts, les lardons, l'œuf mollet et versez la sauce par-dessus. Si vous en avez, ajoutez quelques feuilles de persil ciselés. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy475 cal.
Fat39 g
Carbohydrates7 g
Protein21 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Salade haricots verts, lardons & œuf mollet" contains 475 Energy, 39 g of Fat, 7 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreB Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
326 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Salade haricots verts, lardons & œuf mollet