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Qui a dit que les salades ne se mangeaient qu’en été ?
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante, faites cuire les œufs pendant 6 minutes.
Step 2
En parallèle, faites cuire les haricots verts dans une casserole d'eau bouillante 7 à 8 minutes puis égouttez-les.
Step 3
Dans une poêle, faites revenir les lardons pendant 3 minutes à feu vif.
Step 4
Une fois que vos œufs sont cuits, passez-les dans l'eau froide puis enlevez la coquille délicatement. Coupez-les en deux.
Step 5
Préparez votre vinaigrette en mélangeant la moutarde à l'ancienne avec 1 cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.
Step 6
Dressez votre salade en ajoutant les haricots verts, les lardons, l'œuf mollet et versez la sauce par-dessus. Si vous en avez, ajoutez quelques feuilles de persil ciselés. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 475 cal. |
Fat | 39 g |
Carbohydrates | 7 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade haricots verts, lardons & œuf mollet" contains 475 Energy, 39 g of Fat, 7 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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