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Poulet ail et fines herbes, lard & pommes de terre

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Le poulet vous réserve une surprise : revêtu de lard, il cache un cœur crémeux et gourmand !

Camille C.
Camille C.
$$$
Easy
A Nutri-scoreB Eco-score
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Heart121.2k
Prep Time

7 minutesPrep time

Cooking Pot

55 minutesCook time

Calories

723 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Oven, Dish, Colander

recipe

Potato

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Lavez les pommes de terre puis découpez-les en morceaux*. Réservez. *Consultez nos tips pour cette étape

Step 2

Dans un plat allant au four, ajoutez les pommes de terre et un bon filet d'huile d'olive. Salez, poivrez et mélangez bien. Enfournez à 200°C pour 35 minutes de cuisson.

Chicken breast

Step 3

Pendant ce temps, ouvrez le filet de poulet en deux de façon à obtenir une épaisseur plus fine.

Boursin cheese (garlic & herb)

Step 4

Étalez le fromage sur un côté de l'escalope puis refermez le poulet en deux.

Bacon

Step 5

Prenez une tranche de lard et enroulez-la autour de votre poulet de façon à bien le fermer. Répétez l'opération avec une deuxième tranche de lard.

Step 6

Au bout de 35 minutes, sortez votre plat du four puis ajoutez le poulet farci sur les pommes de terre. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive sur le poulet si vous le souhaitez. Enfournez à nouveau à 200°C pour 20 minutes.

Chives (fresh)

Step 7

Sortez votre plat du four et ciselez un peu de ciboulette sur le plat si vous en avez. C'est prêt !

Recipe tipHannah

Faites pré-cuire les pommes de terre quelques minutes à la vapeur, pour des légumes plus tendres.

- Hannah, Food Editor

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy723 cal.
Fat38 g
Carbohydrates54 g
Protein49 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Poulet ail et fines herbes, lard & pommes de terre" contains 723 Energy, 38 g of Fat, 54 g of Carbohydrates, 49 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Eco-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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