Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Salade d'haricots verts, bleu & cranberry
20 reviewsUne salade réconfortante & pleine de saveurs !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Pot (small)
recipe

Step 1
Faites toaster les cerneaux de noix dans une poêle chaude à sec quelques minutes, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés. Réservez la moitié et concassez finement l'autre moitié.


Step 2
Préparez la vinaigrette, en mélangeant : les cerneaux de noix concassés avec la moutarde, le vinaigre de vin rouge et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.

Step 3
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les haricots verts pendant environ 3 minutes. En fin de cuisson, égouttez-les, puis plongez-les dans l'eau froide pour stopper la cuisson.


Step 4
Dans un saladier, ajoutez : les haricots verts, les cranberries, l'autre moitié des noix et le bleu émietté. Versez la vinaigrette par-dessus le tout et mélangez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 300 cal. |
| Fat | 23 g |
| Carbohydrates | 9 g |
| Protein | 11 g |
| Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade d'haricots verts, bleu & cranberry" contains 300 Energy, 23 g of Fat, 9 g of Carbohydrates, 11 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...







